Jelenleg nincsenek hírek.

...hogy az új Zebra ZT200 egyszerre támogatja a ZPL és EPL nyelveket?

tudjon meg többet...

Munkairányítás, helyszíni karbantartás

Munkairányítás, helyszíni karbantartás

A vállalatok teljesítőképességével szemben támasztott követelmények napjainkban folyamatosan növekszenek. A vállalkozóknak egyre gyorsuló világunk igényeinek kell megfelelniük. Az md-service ideális szoftver-megoldást kínál a kijáró szervizes munkatársak munkájának szervezésére, iránáyítására, a helyszíni karbantartási feladatok mobil számítógéppel történő támogatására.

A BCS által kínált mobil munkairányító alkalmazás optimalizálja a vállalat kijáró szervizeseinek munkafolyamatait, és segítséget nyújt, hogy munkatársainak ideje hatékonyabban legyen kitöltve. Az md-service lehetővé teszi, hogy a megrendelések és ügyféladatok eljussanak valamennyi szervizes munkatárs mobil készülékére. Ilyen módon a kolléga minden releváns információval rendelkezik, még mielőtt a helyszínre érne. Mindez lecsökkenti a reakcióidőket, javítja a saját túratervezést, és egyben további lépést jelent az igazán ügyfélközpontú szolgáltatás felé. A mi megoldásunkkal minden olyan támogatást megadhat csapatának, amire szükségük van a még jobb teljesítmény eléréséhez.

A munkairányító rendszer ütemezése alatt elvégzett munkák és a munkaidő rögzítése szinte gombnyomásra működik. A fizetési és bizonylatadási lehetőségnek köszönhetően teljes körű ügyfélkezelés válik lehetségessé a helyszínen. Az automatizált riportolási rendszer pedig komplett áttekintést biztosít a teljesített és a még nyitott megrendelésekről. Az md-service ideális alapot biztosít a mobil adatfeldolgozáshoz. A hibaforrások kiszűrésre kerülnek, és egyúttal csökken a magas költségekkel járó adminisztrációs tevékenység. A mi megoldásunk a felhasználóbarát tulajdonságra fókuszál, és kitűnően integrálható a már meglévő informatikai rendszerekbe.

Húzzon hasznot abból a technológiából, melyek Önnek pályázati elöny megszerzését teszik lehetővé és induljon el a mobil "Jövőbe". Az md-service legfontosabb előnyei:

Termelékenység növelése:
Megszűnik a nagyon munka- és költségigényes adminisztráció, mindamellett pedig javul az adatok minősége.

Monitorozás és riportolás:
Azáltal, hogy az információáramlás transzparenssé válik, Ön maximális rálátást nyer valamennyi mobil aktivitásra.

Erőforrástervezés:
Az md-service optimálisan osztja le és használja fel erőforrásait, vagyis irányítja mobil munkafolyamatait.

Költségcsökkentés:
Az md-service optimalizálja a folyamatokat, és véget vet a nagyon körülményes és költséges papírmunkáknak.

Gyorsaság:
A valós idejű infrastruktúrának köszönhetően minden munkatárs a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő információkkal rendelkezik.


Egyedülálló úgynevezett "Heartbeat" technológia

Az md-service esetében a vállalat és munkatársai közötti adatok aktualizálása valós időben történik. Az innovatív "Heartbeat" technológia az adatok automatikus adat kiegyenlítés köszönhetően maximális rálátást biztosít Önnek utazó munkatársai tevékenységéről illetve aktuális tartózkodási helyükről.

Bejegyzések akkor is rögzíthetők, ha éppen nincs hálózati jel, mivel az adatok tárolódnak és azonnal továbbítódnak, amint helyreáll a kapcsolat a kommunikációs szerverrel. A kapcsolat a legkülönbözőbb technológiákon keresztül jöhet létre: Docking station, WLAN vagy modern mobiltelefon hálózati kapcsolattal.

Az md-service bővíthető vonalkód leolvasó-, bankomat-, valamint fotókezelés és számla- ill. szállítólevél nyomtató modulokkal.

Kliens (mobileszköz):
PDA (fogyasztói vagy ipari) Windows CE.net4.2-től ill. Windows mobil 2003 rendszerek

Szerver:
A kommunikációs szerver feltétele egy MS SQL adatbázis.

Adatbázisok:
Alábbi rendszereket támogatja: MS SQL Server 2000-től, MSDE 2000-től, MySQL 5.0-tól, Oracle 8-tól, Interbase 7-től, MS Access 2003-tól, Sybase 9-től, SQLAnywhere

Kommunikáció:
Intranet ill. internet kapcsolat a mobil eszközökhöz. Alkalmazási mód és helyszín szerint Docking Station, WLAN, GPRS vagy UMTS használatával.

Integráció (opcionális):
md-IS segítségével gyors integrálás lehetséges valamennyi használatos informatikai rendszerhez: például SAP, NAVISION, Mesonic.

Standard funkciók:

  • Ügyfelek törzsadatai
  • Kontaktszemélyek
  • Hibaleírások
  • Elvégzett munkák
  • Anyagfelhasználás
  • Cikklétrehozás
  • Munkaidő nyilvántartás
  • Megjegyzések
  • Aláírás mobil eszközön
  • Fizetési mód

Az Ön md-service partnere Magyarországon a BCS Hungary!

Magyar nyelvű adatlap:
md-service_magyar nyelvű adatlap V2.0.pdf


Kapcsolatfelvétel: az (1) 451-6070 központi számon illetve a info@bcs.hu e-mail címen

Nyomtatás Egy oldalt vissza Ugrás a lap tetejére
TCO számítások Kapcsolatfelvétel
Elfelejtett jelszó