Jelenleg nincsenek hírek.

...hogy az új Zebra ZT200 egyszerre támogatja a ZPL és EPL nyelveket?

tudjon meg többet...

Good mobil e-mail, mobile messaging

Good mobil e-mail és távoli hozzáférés vállalati adatokhoz

A Good for Enterprise programcsomag három komponensből áll. Legismertebb ebből a Good Mobile Messaging, vagy másképpen mobil e-mail és mobil személyes információs rendszer (Push email, PIM). A mobil e-mail alaprendszert egészíti ki a mobil eszközök és a rajtuk futó alkalmazások és adatok menedzselésére alkalmas Good Mobile Control, amely az informatikai vezetők és üzemeltetők részére készült menedzsment felületet.

 

A Good for Enterprise programcsomag újdonsága az úgynevezett Good Mobile Access, ami gyakorlatilag a tűzfal mögött lévő alkalmazások elérésére szolgál. A mobil eszközök egy menedzselt és titkosított mobil VPN kapcsolaton keresztül érik el a vállalat számítógépes hálózatát és létesítenek kapcsolatot az ott futó szerveralkalmazásokkal.

Ugrás a Good Mobile Access fejezethezGood mobil e-mail (mobile messaging)

A Good Mobile Messaging egy vállalati felhasználásra készült mobil e-mail programcsomag, amelynek mobil RSS és mobil naptár is része. Fő alkalmazási terület az irodától távol lévő munkatársak e-mail-jeinek, naptárának és címjegyzékének valós-időben történő elérése és szinkronizációja a központi MS Exchange és IBM Lotus Notes szerverekkel. A szinkronizálás úgynevezett "push" technológiával történik, a tűzfal mögött elhelyezett szerverrel, így nem keletkezik a kívülről történő lekérdezéseknél tapasztalt biztonsági rés. A progarmcsomag különlegessége, hogy minden elterjedt hardver és operációs rendszer platformon futtatható, így a kliensek elérhetők Windows Mobile, Symbian, Palm, iPhone és Android operációs rendszerekre egyaránt.

<< klikk

A programcsomag új verziója számos funkcióval bővült, így kínálva a vállalati felhasználók számára egy könnyen menedzselhető, és a szigorú adatvédelmi előírásoknak is megfelelő mobil üzenetküldő rendszert. Az új funkciók között megtaláljuk a személyre szabható képernyőt - Good és más alkalmazások számára - a kedvencekhez történő egyszerű hozzáférést, tetszőleges távoli helyről történő adminisztráció és alkalmazás letöltés lehetőségét. az RSS hírek megosztását, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Az adatbiztonságról AES-192 titkosítás és FIPS-140 megfelelőség gondoskodik.

Könnyű használat

 • Párbeszéd nézet, amely az egymással összefüggő levelezéseket tartalmazza
 • A feladó szerinti rendezés kényelmesebbé teszi a korábbi levelek közötti keresést
 • Teljes naptárfunkció, segítségével távolról, valós-időben tudunk termet foglalni, és a megbeszélésre meghívottak rendelkezésre állását ellenőrizni
 • Csatolt állományok küldése az asztali levelezőrendszerben megszokott egyszerűséggel
 • Híváskezdeményezés az adatátvitellel egyidejűleg, a központi telefonjegyzéket használva

Megszemélyesített környezet

 • Legfrissebb hírek olvasásának lehetősége, RSS alapokon
 • Nagyprioritású levelek kezelése, a sürgős üzenetek leválogatása
 • Kimenő levelek szerkesztése, sorba rendezése

Biztonsági kérdések

 • A Memória és memória kártya adatainak titkosított tárolása (AES-256), szükség esetén a memória tartalom törlése távoli eléréssel
 • Kötelező alkalmazásfuttatás, például vírus ellenőrzés vagy más programok
 • Európai és kelet-ázsiai nyelvek megjelenítése Unicode fontkészlettel

<< klikk 

 • IBM Lotus Domino titkosítású levelek teljes körű kezelése
 • Többféle operációs rendszer, levelező rendszer és eszközpark támogatása (Windows Mobile 5, 6.x, Palm OS, Microsoft Exchange Server 2000, 2003 és 2007, Lotus Notes és Domino 6.x, 7.x és 8-as verzió, Google Android
 • Motorola, Palm, Samsung, iPhone és HTC eszközökön egyaránt futtatható kliensek

Rendszermenedzsment

 • Távoli eszköz felügyelet és menedzsment, beleértve az adattárolót, a rádiós kommunikációt és a beépített kamerát is
 • Távoli alkalmazás felügyelet, csak a megengedett alkalmazások futtathatók, a nem kívánatosakat távolról zárolni lehet

Good magyar nyelvű Ismertető.pdf

Good Mobile Messaging.pdf

Good Mobile Messaging for IBM Lotus Notes.pdf


Good Mobile Access: hozzáférés távoli alkalmazásokhoz és adatokhoz

Good for Access jóval több mint egy VPN kapcsolat. A mobil e-mail alkalmazásnál bevált, 192-bites AES titkosítással és FIPS-140 minősítéssel rendelkező adatátviteli és kommunikációs program a tűzfal mögött elhelyezett alkalmazások és Intranet biztonságos elérésére szolgál. Futhat a mobil eszközön vékony vagy vastag kliens, böngésző program, vagy harmadik fél által készített alkamazás, a lefedettségtől és a hálózati eléréstől függetlenül stabil és megbízható kommunikációs közeget biztosít.

Az adatkapcsolat biztonságát és folyamatosságát szolgálja a gyakorlatban mobil VPN-ként funkcionáló megoldás, így biztosítva azt, hogy a mobil eszközök a vállalat tetszőleges alkalmazásával összeköttetésbe léphessenek, és valós időben adatot cseréljenek. A gazdag funkcionalitású programcsomag lehetővé teszi, hogy tetszőleges vállalati rendszer alkalmazást elérjünk, így például ERP rendszerek adatait, CRM rendszerekkel történő adatcserét, SFA alkalmazást, Microsoft SharePoint, IBM Same TIme adatokat.

Mindezt eszközönként szelektálva olyan vállalati alkalmazások szolgálatában mint a mobil értékesítés, távoli rendszerkarbantartás és javítás, munkacsoport alkalmazások. Garantált megszakítás nélküli adatkapcsolat és a legmodernebb titkosítási algoritmus jellemzi a megoldást.

Good Mobile Access Datasheet.pdf


Kapcsolatfelvétel az info@bcs.hu e-mail címen vagy az (1) 451-6070 központi számon


Nyomtatás Egy oldalt vissza Ugrás a lap tetejére
TCO számítások Kapcsolatfelvétel
Elfelejtett jelszó