Jelenleg nincsenek hírek.

...hogy az új Zebra ZT200 egyszerre támogatja a ZPL és EPL nyelveket?

tudjon meg többet...

Hírlevél archívum 

A 2010-es évi első Hírlevelünkben a technikai újdonságok mellett olyan érdekes és aktuális témákról olvashat mint a Zebra első mobil RFID nyomtatója, vagy az univerzális DS9808 olvasó, amely valamennyi 1D és 2D kódot valamint RFID címkéket is olvas. Megoldásaink között részletesen bemutatjuk a raktárban vagy a telephely épületen kívüli részén alkalmazható WLAN alapú valós-idejű helymeghatározást. Részletesen bemutatjuk továbbá a Motorola hálózat védelmi rendszerét, az AirDefense-t.

BCS_hírlevél_2010_Aprilis.pdf


 

A BCS Hungary 2009. márciusi hírlevele a vállalati mobilitás költségcsökkentő és hatékonyságnövelő szerepét helyezi fókuszába. Tárgyi eszköz leltározó megoldásunk vagy a hang-vezérelt árukiszedés mind a hatékonyság növelésről és a költségcsökkentésről szól. Pontosabb nyilvántartás, kevesebb hiba, szervezettebb üzleti folyamatok.

Hírlevelünkben bemutatjuk továbbá az új Motorola MC75-ös ipari PDA-t , a karszalagok nyomtatására kifejlesztett Zebra HC100-as nyomtatót, valamint az első Motorola 802.11n WLAN hálózati kontrollert, az RFS6000-est.

BCS_hírlevél_2009_03_09_600dpi.pdf


 

A BCS Hungary 2008. augusztusi hírlevele a mobilizálódás korszakáról szól, amikor a vállalati felhasználók többsége az irodától távol, gyakorlatilag bárhol, bármikor hozzá szeretne férni a számára fontos információkhoz. A Motorola és a BCS Hungary víziója a mobilizálódás olyan mértékű kiteljesedése, amikor nehézség nélkül tudjuk mobil eszközeinket épületen belüli vagy városokat átszelő hálózatban használni.

Hírlevelünkben bemutatjuk a Motorola Good Mobile messaging rendszerét, a Zebra P110i kártyanyomtatót, részletsen ismertetjük a közvetlen alkatrész jelölés technológiáját (DPM), bemutatjuk a Motorola CA50 típusú VoIP telefont, és bemutatkozik komplett kellékanyag-szolgáltatásunk is.

BCS_hírlevél_2008-Aug 600dpi.pdf


 


A 2007. decemberi számunkban rövid betekintést adtunk a BCS Hungary 15 éves rendezvényéről valamint a Motorola EMEA konferenciájáról, amely Prágában került megrendezésre.

A termékek közül az új ZM400-as nyomtatóról, a 100 méteres hatótávolságú LS3578-as lézerolvasóról, a mechnaikus billentyűzettel szerelt MC3090-esről, valamint a nagyvállalatok számára kifejlesztett RFS7000 RF switch-ről olvashattunk részletesen.

Szoftver megoldásaink között találjuk a területi szervizes munkatársak  munkájának optimalizálására készült md-service programocsomagot, valamint a BCS Bronz PLUSZ átalánydíjas karbantartási szerződést, amely 3-5 éves futamidőre, fix átalánydíj fejében biztosítja mobil eszközparkunk zökkenőmentes üzemeltetését.

A 2007. szeptemberi számunkban többek között visszatekintettünk a tavasszal megrendezett szakmai napunkra, amelynek központi témaköre a WMS rendszer volt. A  megújult külsejű Hírlevélben bemutattuk a Zebra új nyomtatóját, az MZ220 és MZ320-as modelleket, a Motorola MC35-ös mobil adatgyűjtőjét, valamint az első targoncára szerelhető RFID olvasót, az RD5000-est.

Ezen kívül rövid betekintést nyerhettek olvasóink a nagytávolságú vezeték nélküli adatátvitelre kifejlesztett Canopy rendszerekbe, röviden ismertettük a raktárirányítási rendszerek (WMS) alapkérdéseit, valamint bemutattuk az új és téphetetlen termo címkéket, számos felhasználási lehetőséggel együtt.
A 2006. évi júliusi számunkban bemutatjuk a BCS új arculatát, a nemzetközi jelenlétre utaló új logónkat. A céges hírek mellett részletesen olvashatunk a Bluetooth kommunikációval működő LS4278-as szkennerről, a várva várt MC70-esről valamint az S4M nyomtatóról. Bemutatjuk a saját fejlesztésű alkalmazásunkat, amely MC1000-es adatgyűjtőre készült.
Ez évi hírlevelünk utolsó, novemberi számában az új LS4208-as olvasóról, az MC1000-es adatgyűjtőről és RFID termékeinkről olvashatnak. Részletesen bemutatjuk a Symbol és SamSys olvasókat valamint adatgyűjtőket.

Hírlevelünk második negyedéves számának fő témája a vezeték nélküli technológia volt. Olvasóink megismerkedhettek a WS 5100-al, a vezeték nélküli hálózatok új generációjával, és a legújabb antennával, az AP 300-al. A mobilitás jegyében mutattuk be továbbá a Zebra legújabb mobil nyomtatóját az RW 420-at.

2005. évi első negyedéves számunkban 3 újdonságot mutattunk be olvasóinknak: a Symbol korábbi PDT 3100/6100-as mobil adatgyűjtőit leváltó MC 3000-es és az piacon egyedülálló MC 50 ipari digitális asszisztenst, valamint az Akerströms sokoldalú targoncaterminálját, a Trux 600-at.

Bemutattuk az MC 9000 - Gemini típusú, rendkívül sokoldalú, ipari mobil adatgyűjtőt, mely valós idejű adathozzáférést biztosít különféle kritikus fontosságú alkalmazásokban, valamint az 5 év garanciával forgalomba hozott LS 2208 lézer olvasót.

Ebben a számban tájékoztattuk partnereinket arról, hogy a korábban IBCS néven ismert cégcsoport Mobisys Group néven közös vállalatott alapított budapesti székhellyel. Bemutattuk továbbá a legújabb RFID nyomtatókat, és az MC 9000 sorozat egy újabb tagját.

A legújabb eszközök bemutatásán túl saját fejlesztésű alkalmazásunkról  - Tárgyieszköz nyilvántartás - is szót ejtettünk hírlevelünk őszi számában.


2003-as Hírlevelek


2002-es Hírlevelek
2001-es Hírlevelek
2000-es Hírlevelek


1999-es Hírlevelek

Vissza a hírlevelek listájához.
Nyomtatás Egy oldalt vissza Ugrás a lap tetejére
TCO számítások Kapcsolatfelvétel
Elfelejtett jelszó